ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνταγές χρήσης γεωργικών φαρμάκων: Διασύνδεση ιδιωτικών πακέτων

28-03-2018

Συνταγές χρήσης γεωργικών φαρμάκων: Διασύνδεση ιδιωτικών πακέτων
Εφικτή η διασύνδεση ιδιωτικών πακέτων λογισμικών (software) με την ψηφιακή υπηρεσία του ΥπΑΑΤ «Συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων» μέσω web service. 
Η συνταγή χρήσης γεωργικού φαρμάκου αποτελεί έγγραφη γνωμάτευση ως προς την αναγκαιότητα χρήσης γεωργικού φαρμάκου.
Προορίζεται, κατά το δυνατόν, ειδικά για συγκεκριμένο στόχο φυτοπροστασίας ή ομάδα στόχων και σύμφωνα με την ορθή πρακτική φυτοπροστασίας. Στη συνταγή χρήσης γεωργικού φαρμάκου προβλέπεται η δοσολογία και διευθετείται ο χρόνος επέμβασης, με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζεται αποδεκτή αποτελεσματικότητα με την ελάχιστη αναγκαία ποσότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές συνθήκες και τις δυνατότητες για καλλιεργητικό και βιολογικό έλεγχο.
Η συνταγή χρήσης γεωργικού φαρμάκου ισχύει από την ημερομηνία έκδοσής της, για χρονικό διάστημα που προσδιορίζεται από τον χρόνο εφαρμογής που αναγράφεται στην ετικέτα του γεωργικού φαρμάκου ή των γεωργικών φαρμάκων που αναφέρονται στη συνταγή ή από την ανάγκη φυτοπροστασίας για την οποία αυτή εκδίδεται.
Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δημιουργήθηκε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την έκδοση της συνταγής χρήσης γεωργικού φαρμάκου με τίτλο «Συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥπΑΑΤ, είναι πλέον εφικτή η διασύνδεση ιδιωτικών πακέτων λογισμικών (software) με την ψηφιακή υπηρεσία «Συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων» μέσω web service.
Η εν λόγο υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Το ΥπΑΑΤ, μάλιστα, δηλώνει ότι θα αναβαθμίζεται και θα βελτιώνεται συνεχώς, ανάλογα και με τις ανάγκες που θα προκύπτουν.
Οι εταιρείες και οι συνεταιρισμοί που επιθυμούν διασύνδεση του λογισμικού τους με την υπηρεσία «Συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων», μπορούν να αποστείλουν αίτημα με τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση dlkarter@minagric.gr, με θέμα «Σύνδεση με web service συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων».πηγη:www.neapaseges.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αγροτικά

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.


ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video