ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το στίγμα της ΚΑΠ μετά το 2020 στο συμβούλιο Γεωργίας

19/03/2018 

Agronews
Οι κατευθυντήριες γραμμές για τη μελλοντική ΚΑΠ μετά το 2020, με στόχο την απλούστευση και τον εκσυγχρονισμό της γεωργικής πολιτικής της ΕΕ, όπως καθορίζονται σε σχετική έκθεση της Κομισιόν με τίτλο «Το μέλλον της γεωργίας και της διατροφής»
θα βρεθούν στο επίκεντρο του Συμβουλίου για τη Γεωργία και την Αλιεία που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.

Να σημειωθεί ότι με τα συμπεράσματα που θα διεξαχθούν από το Συμβούλιο, τα οποία και αναμένεται να εγκριθούν, οι υπουργοί θα συνεισφέρουν στις νομοθετικές αποφάσεις για τη μελλοντική ΚΑΠ.
Επίσης, στο συμβούλιο θα γίνει μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική που θα ακολουθήσει η ΕΕ σχετικά με τα είδη ψαριών της Δυτικής Μεσογείου.
Τα θέματα που έχουν συζητηθεί σχετικά με τη νέα ΚΑΠ τους τέσσερις προηγούμενους μήνες από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι οι άμεσες ενισχύσεις, τα περιβαλλοντικά και η αγροτική ανάπτυξη, η προστιθέμενη αξία στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις που δίνει η εφαρμογή της ΚΑΠ, τα επίπεδα επιδοτήσεων και οι βασικοί στόχοι της ΚΑΠ που πρέπει να παραμείνουν ως έχουν.
Όμως, στο Συμβούλιο για τη Γεωργία και την Αλιεία του Μαρτίου, η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε φαινόμενα «αστάθειας» στις αγορές αγροτικών προϊόντων καθώς και στις δεσμεύσεις της ΕΕ όσον αφορά την κλιματική αλλαγή. Επιπλέον, η συζήτηση για την αλιεία θα επικεντρωθεί στο ζήτημα διασφάλισης της βιώσιμης εκμετάλλευσης των ειδών πανίδας προς εκμετάλλευση από τον άνθρωπο και στην αύξηση της σταθερότητας της αγοράς αλιευμάτων.

πηγη:www.agronews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αγροτικά

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.


ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video