ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με limit up στα 85 σεντς τα συμβόλαια Μαρτίου στο βαμβάκι

12/01/2018

Γιουρουκέλη Μαρία
Limit up στα προθεσμιακά συμβόλαια στο βαμβάκι, που έφτασαν στα 80 σεντς η λίβρα, για πρώτη φορά από τον Μάιο, πυροδότησε η ανακοίνωση των ΗΠΑ για τις εξαγωγές του 2018.


Τα συμβόλαια βαμβακιού της Νέας Υόρκης για το Μάρτιο, στις απογευματινές συμφωνίες την Πέμπτη σημείωσαν άνοδο της τάξης των 2,3% στα 84,54 σεντς ανά λίβρα- σύμβαση υψηλού επιπέδου και ισχυρό επίπεδο για ένα διάστημα σχεδόν οκτώ μηνών, με τους αναλυτές να μιλούν επί του παρόντος για αγορά «ταύρων».

Αυτή τη στιγμή, όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα και περιμένουν να τιμολογηθούν στις συμβάσεις Μαρτίου, Μαΐου και Ιουλίου με τους κερδοσκόπους να οδηγούν αυτή τη στιγμή το λεωφορείο.
Βέβαια, η ανάκαμψη των εξαγωγών έρχεται εν μέσω μακροχρόνιας εστίασης στην ανομοιογένεια μεταξύ των εξαγωγών των προφυλακτήρων και του σχετικά αργού ρυθμού των πραγματικών αποστολών, προκαλώντας ανησυχίες ότι οι παραγγελίες ενδέχεται να καταλήξουν να αναβληθούν ή να ακυρωθούν.
Η Louis Rose στο Rose Commodity Group δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ δεσμεύονται κατά 80% και μόλις 26% αποστέλλονται έναντι του στόχου εξαγωγών του USDA» για το 2017-18, των 14,8 εκατ. μπαλών. Ωστόσο, οι αποστολές έχουν πλέον ξεπεράσει τις εξαγωγικές πωλήσεις για τρεις διαδοχικές εβδομάδες.

πηγη:www.agronews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αγροτικά

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.


ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video