ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν θα εκδίδει μόνο μια τράπεζα την Κάρτα Αγρότη, δήλωσε ο Υπουργός ΑΑΤ κ. Βαγγέλης Αποστόλου στην Βουλή

19/2/2016

Δεν θα εκδίδει μόνο μια τράπεζα την Κάρτα Αγρότη, δήλωσε ο Υπουργός ΑΑΤ κ. Βαγγέλης Αποστόλου στην ΒουλήΌλα τα τραπεζικά ιδρύματα θα μπορούν να εκδίδουν την Κάρτα Αγρότη και έχει γίνει ήδη η σχετική συνεννόηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, σύμφωνα με όσα είπε χθες στην Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου,
απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Βασίλη Κόκκαλη.  Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός: «Όλα τα εγκατεστημένα στην Ελλάδα Τραπεζικά Ιδρύματα, θα ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο και την πορεία εφαρμογής του προϊόντος αυτού στον αγροτικό κόσμο, μέσω της Ένωσης Τραπεζών με την οποία είμαστε σε συνεχή διάλογο για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Το ΥπΑΑΤ με διαφανείς διαδικασίες και με όρους ισοτιμίας είναι έτοιμο να συνεργαστεί με κάθε φορέα που μπορεί και θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στη χώρα μας στα πλαίσια της παραγωγικής της ανασυγκρότηση».
Ο κ. Αποστόλου δήλωσε μεταξύ άλλων τα κάτωθι, σχετικά με την Κάρτα Αγρότη: «Θέλουμε να μπορεί ο Έλληνας αγρότης να κάνει αναλήψεις και να χρηματοδοτεί τις εργασίες της εκμετάλλευσής του σε ετήσια βάση, με εγγύηση τις κοινοτικές ενισχύσεις που δικαιούται.
Και βέβαια βασικό ζητούμενο σε αυτές τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλισμένη την εξυπηρέτησή τους είναι το χαμηλό επιτόκιο. Είναι καιρός πλέον και ο αγροτικός χώρος να πάψει να είναι το τοκογλυφικό θύμα της πιστωτικής λειτουργίας στη χώρα μας.
Όλα τα εγκατεστημένα στην Ελλάδα Τραπεζικά Ιδρύματα, θα ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο και την πορεία εφαρμογής του προϊόντος αυτού στον αγροτικό κόσμο, μέσω της Ένωσης Τραπεζών με την οποία είμαστε σε συνεχή διάλογο για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.
Στο πλαίσιο αυτό και για την εφαρμογή του εγχειρήματος είχα και συνάντηση πριν λίγες ημέρες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, η οποία και εξέφρασε τη βούληση της Ένωσης να συνδράμει το Υπουργείο στην υλοποίηση της «κάρτας του αγρότη».

Το ΥΠ.Α.Α.Τ. με διαφανείς διαδικασίες και με όρους ισοτιμίας είναι έτοιμο να συνεργαστεί με κάθε φορέα που μπορεί και θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στη χώρα μας στα πλαίσια της παραγωγικής της ανασυγκρότηση».

πηγη: www.agrotypos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αγροτικά

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.


ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video